Μακαροναδα

Ειλικρινά δεν μπορώ να ξεχωρίσω την βαρεμάρα από την πείνα #hungry σε συνδυασμό με το βρώμικο φαγητό #junkfood ειδικά τις Παρασκευές ή το Σάββατο που είναι τέλος της εβδομάδας και θα πρέπει κατά κάποιο τρόπο να ανταμειφτείς με φαγητό – Σας θυμίζει σκύλο όλο αυτό; Εμένα ναι!!

tgi-friday-delivery

Δεν είναι πολλές οι φορές που λες.. “Να παραγγείλουμε τίποτα;” #deliveryfood και αφού κάνεις την παραγγελία μπορεί να περιμένεις και 40 λεπτά για να σου φέρουν 3 βρωμόγυρα;

Το χειρότερο και συνάμα απαράδεκτο είναι πως μπορεί να σου πει ο μάστορας από το σουβλατζήδικο της γειτονιάς.. “έχει πολύ δουλειά, θα καθυστερήσω” και λες μέσα σου.. σωστός ο παίκτης, με ενημερώνει κιόλας και με αυτή τη δικαιολογία του δίνεις και άλλα 10 λεπτά.. 50 το σύνολο δηλαδή!!

Το πιο απλό είναι να βράσεις ένα πακέτο μακαρόνια #pasta με μία κόκκινη σαλτσούλα, λίγο κομμένο σκορδάκι , λίγο κρεμμυδάκι, μανιτάρια και φρέσκια πιπεριά να δώσει και λίγο άρωμα και σε μισή ώρα το πολύ τρως με κόστος στο 1/4 της παραγγελίας που έχεις κάνει,  επίσης τρως πολύ πιο υγιεινά και τέλος κοιμάσαι σαν πουλάκι και με ήσυχη συνείδηση σε σχέση με την κατανάλωση γύρου, burger #burgers, Πίτσα #pizza ή ότι άλλο..

sweet-potato-garlicky-kale-pasta_3

Συνεπώς καταλήγω στο συμπέρασμα πως πιο πολύ βαριόμαστε, θέλουμε βρωμιά και νιώθουμε υποσυνείδητα σαν σκύλοι!!

Συμφωνείτε;

2 Responses to 'Μακαροναδα'

  1. Marina says:

    Φυσικά και το βασικό σε μια παραγγελία (πέρα από το ότι μπορεί να μην υπάρχει τίποτα έτοιμο στο σπίτι) είναι και η βαρεμάρα του να ετοιμάσεις κάτι (έστω και στα γρήγορα)!!
    Τώρα δεν μπορώ να πω ότι νιώθω και σαν το Νικολαρα….παραείναι λαίμαργος ο μικρούλης μας!

    • nikolaosth says:

      Κάποιες στιγμές είσαι και εσύ όπως και εγώ σαν τον Νικολάρα μας, για αυτό είναι και αυτός έτσι… Είχε να πάρει..οχοχο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*