Εγκυμοσυνη και μελλοντικος Μπαμπας

Θα σας πω προσωπικά πως το έζησα και πως το ζω μέσα σε 2 παραγράφους,

Στο άκουσμα του χαρμόσυνου γεγονότος τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα προς το καλό όμως (νομίζω πως σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης συμβαίνει αυτό).

Υπήρχε χαρά, ενθουσιασμός, αλλά και άγχος για το άγνωστο, ευθύνη για το μέλλον και πολλές εικόνες σαν φωτογραφίες από το … μέλλον!! ναι ναι, όπως σας το γράφω, Πχ κάνεις εικόνες για το μέλλον, την μία αγκαλιά με το μωρό, την άλλη Οικογενειακές στιγμές #Family moments, την παρ άλλη εικόνα βόλτας στην παραλία κοκ

sex_egkymosynh_h_633_451

Εκεί που έκανες εικόνες με ποτά, ξενύχτια ωραίες παρουσίες δεξιά και αριστερά, τώρα αυτόματα και καθ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης #pregnancy οι εικόνες αλλάζουν.

Συναισθηματικά άλλαξα, έγινα πιο ευαίσθητος νομίζω και πιο στοργικός στη σύντροφο μου, έγινα πιο δεκτικός στις ανάγκες της, έπιανα τον εαυτό μου να μιλάω στην κοιλιά της και να φιλάω την κοιλιά της και όλα αυτά μέσα σε 9 μόλις μήνες!

father

Είναι μία πολύ όμορφη περίοδος για το ζευγάρι η εγκυμοσύνη όταν όλα πηγαίνουν καλά, έχει δυσκολίες αλλά ξεπερνιούνται πολύ πιο εύκολα και πολύ πιο ήρεμα.

Τι λέτε εσείς για αυτό;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*