Πως περναει ο ελευθερος χρονος σας;

Καλημέρα καλημέρα,

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ στον ελεύθερο σας χρόνο #freetime #dayoff τι κάνετε ή τι θα θέλατε να κάνετε και δεν προλαβαίνετε; Άλλος πάει για καφέ #coffee …Ιεροτελεστία ο καφές με ότι συνεπάγεται(τάβλι, κους κους, χάζεμα, αναλύσεις κτλ κτλ).

Κάποιος άλλος προσπαθεί να βρει ελεύθερο χρόνο να κάνει πράγματα για τον εαυτό του όπως να μοιράζεται σκέψεις και εικόνες μέσω ενός blog #bloggers πχ(καλή ώρα) , άλλος να περάσει χρόνο με το κατοικίδιο του #dogs #cats , άλλος να ανακαλύψει πράγματα που έχουν μία σχέση με τη δουλειά του, μικρή ή μεγάλη (πρόσφατα άκουσα την απορία του πως λειτουργεί ένα τρανζίστορ).

ταβλι

Άλλος ασχολείται με το στοίχημα #betting και διαβάζει με τις ώρες προϊστορία ομάδων που δεν γνωρίζει καλά καλά τι χρώμα είναι η φανέλα τους και προς τα που πέφτει η πόλη που αγωνίζονται, αν τον ρωτήσεις όμως θα σου πει με περηφάνια.. Γερμανία2 είναι η Braunschweig #Braunschweig πχ και εσύ θα προσπαθήσεις να επαναλάβεις την ομάδα και σίγουρα θα μπερδευτείς!!

Δεν αναφέρω καθόλου τον ελεύθερο χρόνο των νέων γονιών καθώς όλοι ξέρουμε πως δεν υπάρχει!! Αλλά και να υπάρχει όλος αυτός ο χρόνος καταναλώνεται στο μωράκι τους!! και καλά κάνουν γιατί ούτε η Braunschweig μένει ούτε τα τρανζίστορ ούτε οι ταβλάρες !!!

dad_baby_h_633_451

Εσείς τι γουστάρετε πραγματικά να κάνετε στον ελεύθερο χρόνο σας;

4 Responses to 'Πως περναει ο ελευθερος χρονος σας;'

 1. Batman! says:

  Φυσικά και μένουν οι ταβλάρες!! Ακου εκεί! Και με ένα ωραίο τσιπουράκι και καλή παρέα…ουυυ! Ταβλάρες σου λέω!Απλά πάντα χάνω, αυτό είναι το κακό! Αλλά μεταξύ μας σαν το παιχνίδι με Στελλάρα και τις βόλτες… δεν έχει!

  • nikolaosth says:

   Αγαπημένε Batman! σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου!! Εννοείται πως βόλτες και παιχνίδι με Στελλάρα δεν έχει!! Να μου τον ζουμπίξεις και φιλήσεις!!!!

 2. Marina says:

  Τώρα μόλις κατάλαβα ποιος είναι ο batman…
  Το τάβλι να στο ξεχασεις…τουλάχιστον μαζί μου μετά την τελευταία φορά!!!!
  Δε γίνεται κάθε φορά να καταλήγουμε με φωνές….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*