Βολτα με την Ανθουλα και τον Νικολαρα

Καλημέρα καλημέρα,

Και μόνο από τον τίτλο το εγχείρημα μου κάνει δύσκολο… βόλτα με την μικρή και τον Νικολάρα.. τι σημαίνει αυτό.. θα εξηγήσω όσο πιο σύντομα μπορώ για να καταλάβετε και εσείς που δεν ξέρετε τι μπορεί να περάσει κάποιος σαν εμένα που θέλει να πάει μία απλή καθημερινή και όμορφη βόλτα#walk με τη γυναίκα, το παιδί και το σκύλο#dogs του.

4958113674_ec1b6756a0_b[1]

Καταρχάς να σας ενημερώσω πως μένουμε στον τρίτο όροφο χωρίς ασανσέρ (κοντά στα 60 σκαλοπάτια!!) – οι περισσότεροι φίλοι#friends μας το γνωρίζουν αυτό και το 2 βήμα τους είναι να κάτσουν στον καναπέ να πάρουν τις ανάσες τους όταν ανεβαίνουν να μας επισκεφτούν.

Κάντε εικόνα λοιπόν εμένα να κρατώ στο ένα χέρι το καρότσι#baggy κλειστό και από τη λαβή πιασμένο στον ώμο μου , στο άλλο χέρι να κρατώ από το λουρί το Νικολάρα και το καλάθι του καροτσιού και τη Μαρίνα να κρατάει το παιδί και να κατηφορίζουμε.. και άντε πες πως είναι κατηφόρα και πας.. μετά;

Ακόμα πιο δύσκολη θα είναι η επιστροφή.. βάζω παράγοντες όπως τράβηγμα από το Νικολάρα κατά τη διάρκεια της βόλτας (συμβαίνει συχνά να με βγάζει ο Νικολάρας βόλτα και όχι εγώ αυτόν!) πείνα της μικρής = σειρήνα λες και είναι 10 περιπολικά και 4 πυροσβεστικά μαζί , και όλα τα αξεσουάρ (καρότσι, καλαθούνα, τσάντα καροτσιού) + τα αγαπημένα μου 60 φεύγα σκαλιά..

dog & baby

Τώρα που τα σκέφτομαι όσο τα γράφω.. θα πάμε όλοι μαζί βόλτα σε 5 χρόνια όταν θα μένουμε αλλού!!

Αλήθεια.. έχετε ανάλογες εμπειρίες;

 

2 Responses to 'Βολτα με την Ανθουλα και τον Νικολαρα'

  1. Marina says:

    ….σε 6 χρόνια θα περπατάει το παιδί….

  2. nikolaosth says:

    Ακόμα καλύτερα Μαρίνα… να πηγαίνετε και μόνες σας να κάθομαι με το Νικολάρα να τρώμε πασέτες , να πίνω μπύρα και αυτός νερό!! χοχοχ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*