Χωρος Εργασιας

Καλημέρα καλημέρα,

Υπάρχουν δύσκολες στιγμές στην εργασία μας.. Δευτέρες είναι συνήθως αλλά και Παρασκευές που είμαστε λίγο..πως να το πω, λίγο πιο κουκουρούκου . Εξάλλου, πολλές φορές ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες τις δύσκολες, κάνουμε και πράγματα που μπορεί να μην τα γουστάρουμε και πάρα πολύ.

Επειδή, όμως, η δουλειά καταλαμβάνει πολύ μεγάλο μέρος μέσα στη μέρα μας – αν όχι το μεγαλύτερο ή τουλάχιστον συγκεντρωτικά το μεγαλύτερο, πρέπει να κάνουμε μικρά πραγματάκια για να έχουμε πιο ευχάριστες στιγμές.
Να ενημερώσω πως το περιβάλλον παίζει Σούπερ ρόλο και για αυτό συγκεκριμένα θέλω να ευχαριστήσω την εταιρία και τα Αφεντικά που μας πήραν από ένα κτίριο που σε κλιμακα από το 1 έως το 10 ήταν στο 3 και μας πήγαν σε ένα που φτάνει το 9, λεπτομέρειες για το νέο κτίριο θα σας γράψω σε άλλο post που θα είναι πλήρως τελειωμένο και θα πιάνει το 10.

20141026_121112

Επίσης ένας πολύ σημαντικός παράγοντας είναι το γραφείο σου.. κορνίζες, αποκόμματα από το γήπεδο, φωτογραφίες με καραγκιοζιές είναι κάτι από αυτά που μπορείτε να έχετε επάνω στο γραφείο σας χωρίς κόστος. Να έχετε καλές σχέσεις με τους συναδέλφους σας καθώς περνάτε πολλές ώρες, μέρες, εβδομάδες το ή τα έτη!!

20141024_163850

Να σηκώνεστε και να περπατάτε, να τεντόνεστε, να κάνετε και καμία διάταση, καλό κάνει και αυτό. Να μην τρώτε στο γραφείο σας!! Σηκωθείτε και πηγαίνετε στην κουζίνα ή σε όποιον άλλο χώρο μπορείτε πέρα από το γραφείο. Επίσης να είστε όσο μπορείτε πιο οργανωτικοί για 2 λόγους.  Πρώτον θα είναι πιο απλή η καθημερινότητα και δεύτερον θα φεύγετε και στην ώρα σας
Τέλος να σας ενημερώσω πως ότι και να γίνει, πάντα παραπονιόμαστε, πάντα κάτι φταίει, πάντα κάτι δε μας αρέσει.. Αλλά έτσι είμαστε σαν λαός και η κλάψα είναι μέσα στην Κουλτούρα μας!!!

Αλήθεια εσείς πως είσαστε στο γραφείο σας; Πως περνάτε γενικότερα; Σε άλλο post θα σας δώσω και περισσότερες λεπτομέρειες για την καθημερινότητα μας, τα εσωτερικά σεμινάρια αλλά και το καθημερινό αγαπημένο μας πλέον sport, το Ping Pong!!

#enartia #tophost #papaki #tabletennis #job

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*