Πρωτες ημερες !!!

Καλημέρα καλημέρα,

Παρακάτω και με γενικό ύφος θα σας αναφέρω κάποια πράγματα που άλλαξαν από την ώρα που γυρίσαμε 3ις στο σπίτι.. και είμαστε πλέον 4ις !! (μη ξεχνάτε το Νικολάρα!!)

Με τον ερχομό του νέου μέλους στο σπίτι οι ρυθμοί άλλαξαν εξ αρχής και απότομα θα έλεγα.. Λίγο χάθηκε κάτι από τον ύπνο, λίγο κάτι από μαγείρεμα, λίγο έμειναν δουλειές του σπιτιού πίσω, λίγο έγινε λιγότερο το παιχνίδι με τον Νικολάρα κοκ

Είχαμε αύξηση απορριμάτων (πολύ πάνα#pampers ρε παιδιά!!!) είχαμε αύξηση δραστηριοτήτων επί του πάγκου της κουζίνας  για αποστειρώσεις και πλύσιμο μπιμπερών και αύξηση στο πόσες φορές μπορείς να σηκωθείς με το που ακούσεις κάποιον θόρυβο, τον οποιοδήποτε θόρυβο που μπορεί να σε ξενίσει..  κάτι που πριν άκουγες και ήταν σαν να μην τον άκουγες..

Perfect_Slip_4ca36513932c7

Επίσης μιλάμε μέσα στο σπίτι όπως και πριν (εννοώ δεν ψιθυρίζουμε) όταν κοιμάται η μικρή, αν και μία δύο φορές στην αρχή έπιασα τον εαυτό μου το να κάνει ασυναίσθητα! Ο Νικολάρας πετάει κάτι άσχετα γαβγίσματα, αλλά μου φαίνεται πως η μικρή δε νιώθει και πολλά πολλά!

Τέλος για να μη σας κουράζω θέλω να σας αναφέρω πως όλα αυτά ΔΕΝ είναι πρόβλημα γιατί το νέο μέλος είναι άλλλλλλη φάση!! είναι όλα διαφορετικά και όλα όμορφα… και σκεφτείτε πως είναι ακόμα η αρχή !! Τα καλύτερα έρχονται!!

dad_baby_h_633_451

Εσείς που ήδη έχετε μωράκια πως ήταν η δική σας εμπειρία; Εσείς που δεν έχετε ακόμα προγραμματίστε το και Βουρ !!!!!!!

Σας φιλώ!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*