Μαιευτηριο στον Οριζοντα

Καλημέρα καλημέρα,

Είμαι έτοιμος για την άφιξη μας στο μαιευτήριο #mhtera κατά 90% (το 10% είναι μία απολύμανση στο αμάξι, αλλά προλαβαίνω να το κάνω και αυτό όσο θα είναι η Γυναίκα μου μέσα στο μαιευτήριο).  Η βαλίτσα είναι έτοιμη και στη θέση της, το δωμάτιο της μικρής είναι έτοιμο (βαμμένο, καθαρό με όλα τα απαραίτητα και όχι μόνο έπιπλα ). Αποστειρωτές μπιμπερό ακόμα και πάνες.. Έτοιμα και στη θέση τους.

προετοιμασία για το μαιευτήριο

Θα μου πει κάποιος.. Και τι σχέση έχουν όλα αυτά με το μαιευτήριο;  Η απάντηση είναι απλή!! Πως δεν έχουν σχέση; Για να πάμε στο μαιευτήριο δε θα πρέπει να πάρουμε την βαλίτσα που θα είναι έτοιμη από πριν; Κατά τη διάρκεια της παραμονής της γυναίκας μου στο μαιευτήριο δε θα πρέπει να αερίσω και να καθαρίσω μία τελευταία φορά το δωμάτιο της μικρής;

Δε θα πρέπει να έχω την ημέρα που θα βγει η Μαρίνα με το παιδί από την κλινική το αμάξι καθαρό και απολυμασμένο; Επίσης δε θα πρέπει να υπάρχουν παντού πάνες #pampers καθαρές γύρω γύρω και αποστειρωμένα μπιμπερό;

91307

Υπάρχει ένα άγχος εποικοδομητικό αλλά είναι μεγαλύτερο το επίπεδο προετοιμασίας και είναι στο τέρμα η προσμονή και αναμονή για την άφιξη του νέου μέλους!!!

Εσείς που είχατε εμπειρία από κλινική, μαιευτήριο κτλ τι γνώμη έχετε;

6 Responses to 'Μαιευτηριο στον Οριζοντα'

 1. Marina says:

  Χαχαχαχα…δε Θέλω να φανταστώ το άγχος σου όσο θα είμαι στην κλινική και θα είσαι μόνος σου για 2-3 σπίτι…

  • nikolaosth says:

   Να μη το φανταστείς…μία χαρά θα πάνε όλα!!

   • Manos says:

    Η τελευταά βραδιά που θα είσαι εντελώς μόνος στο σπίτι, αυτή η τελευταία βραδια!

    • nikolaosth says:

     Ευτυχώς θα έχω το Νικολάρα!! Αν και μεταξύ μας… και εγώ πιστεύω θα ναι δύσκολη!!

 2. grigoriou giorgos says:

  Φίλε μου μην έχεις καθόλου άγχος. Αν και εγώ δεν είχα το άγχος της μεταφοράς γιατί γεννησαμε σπίτι μην απολυμαίνεις πολλά πολλά και να ακούς τη γυναίκα σου. Θα ξυπνήσουν τα ένστικτα της….

  • nikolaosth says:

   Γιώργο μου σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου!! Στο σπίτι ε; Μπράβο και στους δυο σας, ένα παραπάνω στη γυναίκα σου! Θα την ακούω να είσαι σίγουρος, αυτή είναι η μάνα!! Καλημέρα!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*