θαλασσα

Καλημέρα καλημέρα,

Σήμερα θέλω να αναφέρω μία από τις σκέψεις μου και συνάμα μεγάλη αλήθεια για το καλοκαίρι και τον ελεύθερο χρόνο που έχουμε μέσα σε αυτό…. Βασικά αφορά τη θάλασσα#sea

Όλοι περιμένουμε πως και πως να έρθει ο Απρίλιος άντε βαριά ο Μάιος να κάνουμε τα πρώτα μπάνια μας#swimming – κακή εποχή και μπούζι το νερό καθώς είναι η εποχή που αρχίζουν να λιώνουν τα χιόνια και να κατεβαίνουν παγωμένα νερά! Αφού πάρουμε την πρώτη κρυάδα σιγά σιγά φτάνουμε στην καρδιά του Καλοκαιριού που σε κάποιες παραλίες μας φαίνεται το νερό … κατουρλιό !! Αυτό που με προβληματίζει σε όλο αυτό και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας είναι το φαινόμενο του Σεπτέμβρη!!

sea3

Πείτε μου σας παρακαλώ γιατί και εγώ δεν το καταλαβαίνω.. πως γίνεται με το που μπαίνει ο Σεπτέμβριος το 50% τουλάχιστον αυτών που γνωρίζω εγώ να σταματάει να πηγαίνει για μπάνιο, ένα άλλο 40% σταματάει όταν ανοίγουν τα σχολεία και ένα 10% συνεχίζει τα μπάνια του… και καλά κάνει καθώς τον Σεπτέμβρη, τουλάχιστον όσο θυμάμαι εγώ η θάλασσα είναι διαμάντι όπως και η θερμοκρασία είναι ακόμα σε υψηλά επίπεδα !!!

Πείτε μου και εσείς ρε παιδιά, τι συμβαίνει τελικά με αυτή τη θάλασσα;

2 Responses to 'θαλασσα'

  1. Batman says:

    Αρχίζουν οι υποχρεώσεις ρε Νικόλα μου, ψυχολογικά όλοι μπαίνουμε σε φθινοπωρινό mood, αρχίζουν γάμοι-βαμπτίσεις και κοινωνικά που σου “τρώνε” τα ΣΚ και κάπου εκεί τελειώνει η “σεμνή τελετή” του καλοκαιριού…δυστυχώς! Η θάλασσα το Σεπτέμβριο ομως είναι πολύ ποιοτική, μακάρι να μπορούσαμε και εμείς να πηγαίναμε περισσότερο…

  2. nikolaosth says:

    Φίλε μου Batman σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου, κρατώ 2 πράγματα… το Φθινοπωρινό mood και την ποιοτική θάλασσα..μεγάλες αλήθειες!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*