Εκλέχτηκε ο Trump; Και τι έγινε;

Καλησπέρα καλησπέρα,

Αποτελέσματα εκλογών σήμερα στις ΗΠΑ και νέος πλανητάρχης θα είναι πλέον ο Trump… (πλανητάρχης είναι μόνο ο Μπουγάς !!!! ). Ο Trump είναι λαμόγιο, ρατσιστής, αλήτης, πλούσιος, φασίστας και άλλα πολλά που διαβάζω κατά καιρούς σε πολλά άρθρα που έχουν υπογράψει δημοσιογράφοι, bloggers και απλοί χρήστες του Facebook, του Twitter και οποιουδήποτε κοινωνικού μέσου.

Εμένα δε μου κάνει διαφορά ένας τέτοιος τύπος από τους δικούς μας κυβερνώντες, νυν αλλά και προηγούμενους. Ποια η διαφορά αυτού με τον Βενιζέλο πχ , με Μητσοτάκη, Καραμανλή, Παπανδρέου και Τσίπρα. Οι δικοί μας έχουν αποδειχτεί και χειρότεροι, γιατί άλλα έλεγαν και άλλα έκαναν και όχι μία φορά, αλλά παραπάνω από 2 ή και 3ις.

Ποια είναι η διαφορά του Trump με τις προσωπικότητες που διοικούν το ποδόσφαιρο μας.. Με τον Μαρινάκη, τον Σαββίδη, τον Μελισανίδη, τον Αλαφούζο;

Και για να μην κουράζω. Λέμε τους Αμερικανούς πολίτες βλάκες, ανιστόρητους , χωρίς νοημοσύνη που εκλέγουν έναν τέτοιο τύπο. Εμείς οι Έλληνες, Φως του πολιτισμού, δημιουργοί της Δημοκρατίας και άλλα τόσα καλά, σε περίπτωση εκλογών ή πάμε για μπάνιο ή αν οι εκλογές είναι Παρασκευή, τότε κλείνουμε τριήμερο και μετά κράζουμε 4 χρόνια για τα λαμόγια που είναι επάνω. Εμείς σαν λαός, ψηφίζουμε και εκλέγουμε τα ίδια κ τα ίδια ( και η “Αριστερά” μία από τα ίδια βγήκε.. σε πολλές περιπτώσεις και πολύ χειρότερη). Εμείς οι παντογνώστες, έχουμε βάλει στο κοινοβούλιο Μιχαλολιάκο, Παππά, Κασιδιάρη, Φίλη, Βαρουφάκη, Λεβέντη και παραπάνω από 2 φορές.. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, ενώ για ένα περίεργο τρόπο οι ΟΧΙ σε όλα (ΚΚΕ) μένει στο 5% τα τελευταία 30 χρόνια..

ΥΓ : Δεν είμαι Εθνικιστής, δεν είμαι Χρυσαυγίτης, δεν είμαι υπέρ ενός σεξιστή και ρατσιστή, αλλά θα γούσταρα να είχα έναν πολιτικό που τουλάχιστον να λέει πως μπορεί να ξανακάνει μεγάλη την Ελλάδα και όχι να μας παίζουν σφαλιάρες τα γειτονικά μας κράτη – φίλοι και να μας “επεξεργάζονται” οι δανειστές μας, δηλαδή όλος ο υπόλοιπος κόσμος.

 

 

 

2 Responses to 'Εκλέχτηκε ο Trump; Και τι έγινε;'

  1. Αρκετά ερωτικός ο trump αλλά όχι αρκετά σέξη
    για να έχει την εύνοιά μου…έχω τις επιφυλάξεις μου

    • nikolaosth says:

      Θεά μου !!!! Έχεις απόλυτο δίκιο. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα την Lewinsky και τις ικανότητες της παρά τον Trump ή την Χίλαρυ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*