Γυμναστηριο

Καλημέρα!!

Σήμερα θα σας γράψω κάποια κριτήρια  για το πως θα επιλέξετε το σωστό γυμναστήριο #gym.

fitnesscenter1

Καταρχάς το γυμναστήριο που θα επιλέξετε θα πρέπει να είναι ΚΟΝΤΑ στο σπίτι σας ή ακόμα και στην εργασία σας, και όχι στα πέρατα της πόλης αντίθετα από τον καθημερινό προορισμό σας!!

Δεύτερον,  στο γυμναστήριο που θα επιλέξετε θα πρέπει να έχετε πάει να δείτε τι παίζει.. τι εννοώ, πηγαίνετε να δείτε προπονήσεις #training , να δείτε από κοντά γενικότερα αυτά που γράφουν στα χαρτιά, ομαδικά προγράμματα, όργανα, αποδυτήρια και άλλες χρήσιμες για εσάς ή ακόμα και  άχρηστες υπηρεσίες #Services.

γυμναστήριο

Τρίτον και από τα πιο βασικά είναι ο ή οι γυμναστές #coaches που θα βρείτε εκεί. Ρωτήστε, μάθετε, για τη δουλειά που κάνουν εκεί μέσα και ακολουθήστε και το ένστικτο σας.

Τέταρτον, μην κάνετε μεγάλες συνδρομές επειδή είναι πιο φτηνά, Για εμένα το ιδανικό είναι 3ις μήνες και μετά αν θέλετε και αν είσαστε ευχαριστημένοι, τότε το ανανεώνετε.

Πέμπτον, η τιμή παίζει ρόλο αλλά όχι τον κύριο καθώς αν σκεφτείτε πόσα έχετε δώσει σε ποτάρες, σε φαγητά και σε καφέδες, νομίζω το σώμα σας και η υγεία σας γενικότερα αξίζει πολλά πολλά περισσότερα!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*