Γάμος

Καλημέρα καλημέρα,

Έχουμε να τα πούμε καιρό η αλήθεια είναι.. λογικό αφού με παιδί, σκυλί και προετοιμασία γάμου ήταν λίγο δύσκολο να έχω έμπνευση αλλά και χρόνο για γράψιμο… και σωστά θα μου πεις αναγνώστη μου, σιγά το χρόνο που θες για να γράψεις 2 παραγράφους και να κοτσάρεις και 2 φωτογραφίες… μαζί σου είμαι εγώ αλλά πλέον ούτε τα εξώφυλλα των φυλλάδων δε διαβάζω, μόνο εικόνες βλέπω και αυτές αν είναι μεγάλες!!

Θέλω να πω 2 με 3 πράγματα για τον Θρησκευτικό γάμο, θα τα πω απλά και έτσι όπως τα έζησα. Πέρασα πάρα πολύ όμορφα εκείνη τη βραδιά, με τίμησαν φίλοι που ήρθαν από μακριά, άλλοι που τους βλέπω καθημερινά, συνάδελφοι που τους βλέπω πιο πολύ από την Οικογένεια μου, συγγενείς μου εντός και εκτός των τειχών, στεναχωρήθηκα που κάποιοι ενώ ξέρω πως το ήθελαν δεν κατάφεραν να έρθουν, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν πολύ όμορφα.

Οι άνθρωποι που ήταν δίπλα μας σε όλο αυτό μας φέρθηκαν άψογα, μιλάω για τους πολύ στενούς συγγενείς και φίλους που ήταν συνέχεια δίπλα μας σε ότι χρειαστήκαμε και σε ότι ζητήσαμε, έκαναν υπομονή στα νεύρα μας και στη στραβή και κάποιες φορές δικαιολογημένη συμπεριφορά λόγω πίεσης και άγχους..

Επίσης θέλω πολύ να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μας σε όλο αυτό το πανηγύρι – business – γάμο, από τον πάτερ Κωστή που μας έδωσε την ευλογία του, την Αφροδίτη με τον υπέροχο στολισμό της, τον Νίκο τον Βενέρη για τα γευστικά κουλούρια του, την ομάδα του photoplano που έκαναν υπομονή με όλα τα τρελοκομεία στην πίστα και στα σπίτια μας, τον Κο Σταύρο στην ΈΠΑΥΛΗ που ήταν όλα άψογα όπως τα είχαμε συμφωνήσει, την Λύδια από το ΤΕΧΝΗ για τις όμορφες προσκλήσεις, και για τη χαρά που μας έδωσε η επίσκεψη μας στη ΖΩΟΔΟΧΟ ΠΗΓΗ, αλλά το μεγαλύτερο ευχαριστώ είναι στους κουμπάρους μας που μας έκαναν την τιμή να μας παντρέψουν και να είναι εκεί δίπλα μας από την αρχή μέχρι και το τελευταίο λεπτό!

Ένα πράγμα είναι όμως το πιο σημαντικό… Όλο αυτό το νταβαντούρι και ο χαμός γίνεται για τη νύφη περισσότερο και πολύ λιγότερο για τον γαμπρό. Αν το βάλω σε ποσοστό.. 70% νύφη και 30% γαμπρός,  και σε αυτό το 30% του γαμπρού νομίζω πως περισσότερο θα τον νοιάζει η παρέα που θα κάνει με τους φίλους του, παρά το χτένισμα του, οι προσκλήσεις ή τα κουφέτα και τα τριαντάφυλλα που θα είναι επάνω στα τραπέζια..

Δεν χρειάζεται να γράψω άλλα πράγματα για την ώρα, παρά μόνο πως θα τα ξανά πούμε για το θέμα κάπως πιο αναλυτικά καθώς γνωρίζω πως κάποιοι παντρεύονται οσονούπω .. οπότε ένας οδηγός… Επιβίωσης είναι σημαντικός.

Σας φιλώ στα μούτρα!!

 

#photoplano.gr #xanagia.gr #texnh #epavli.gr

#venerisbakery.gr #wedding #gamos

 

4 Responses to 'Γάμος'

 1. Batman says:

  Πάθαμε πλάκα απο τον τρόπο που μας τα λέτε Κύριε Νίκο! Εμείς πάλι θα θυμόμαστε κυρίως τους χορούς που ρίξαμε την βραδυά του γάμου μαζί με τον … Superman! Μεγάλες στιγμές!
  Να τονίσω ότι απο ότι καταλάβαμε και ως άνθρωποι με κάποιες υπερδυνάμεις (Batman δη!) εσάς μάλλον σας ενδιέφερε πιο πολύ εκείνη η βραδυά που ξεκίνησε μεσημέρι κατά τις 13.00 και τελείωσε το άλλο πρωί κατά τις 03.00!!! Μουαααχαχαχα! Σωστά τα λέει ο… Batman έτσα?

 2. evangelia says:

  ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΒΡΑΔΥΑ…ΕΣΕΙΣ, ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ, Η ΕΚΚΛΗΣΙΤΣΑ,Ο ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ, Η ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΛΩΝ, Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!! ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ, ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΤΕ!

  • nikolaosth says:

   Καλημέρα!! Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου Ευανγελία!!! Στον δικό σας θα περάσουμε καλύτερα!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*