Χρόνια Πολλά Νικολάρα μας !!!!

Καλημέρα καλημέρα,

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα των ζώων θα ήθελα να ευχηθώ χρόνια πολλά (ακούγεται λίγο κάπως η αλήθεια είναι) σε όλα τα ζωάκια του κόσμου. Δεν είμαι και πολύ φανατικός όλων των ζώων, αλλά είμαι φανατικός του σκύλου, είμαι φανατικός του αδέσποτου σκύλου κυρίως, γιατί αυτός στις περισσότερες περιπτώσεις δεν έχει την τύχη με το μέρος του, είτε γιατί κάποια στιγμή ήταν δεσποτικός, είτε γιατί γεννήθηκε αδέσποτος και ταλαιπωρείται από τη στιγμή της γέννησης του μέχρι και το τέλος του, που δυστυχώς δεν είναι και πολύ μακριά από τη στιγμή που θα ανοίξει τα ματάκια του για πρώτη φορά.

 

20150512_194409

Ο δικός μας σκύλος ήταν αδέσποτος και 2 μηνών όταν βρέθηκε στα πόδια μας. Δεν το σκεφτήκαμε και πολύ για να τον υιοθετήσουμε  και να βάλουμε έναν “μπελά” στο κεφάλι μας. Μπελάς όμως πολύ διαφορετικός στις περισσότερες κοινές μας στιγμές. Το σκυλί θέλει αγάπη, φροντίδα υπομονή και την ανοχή που μπορεί να μην έχεις αρχικά, αλλά είναι απαραίτητη για την κοινή συμβίωση.

 

20150816_195947

Δεν είναι ένα ακόμα λούτρινο, δεν είναι αξεσουάρ για τους Σαββατιάτικους καφέδες, αλλά μία σχέση που χτίζεις καθημερινά, λίγο περίεργη πολλές φορές καθώς έχω πιάσει πολλές φορές τον εαυτό μου να του μιλάει για όλα, σαν να μιλάω σε άνθρωπο. Με κοιτάζει με απορία, δεν απαντάει και συνεχίζω να του μιλάω σαν να μην τρέχει τίποτε. Πολλές φορές τον αγκαλιάζω και νιώθω καλύτερα, ειδικά σε στιγμές που έχω άγχος, νεύρα, στεναχώρια ή ότι άλλο που δεν είναι χαρά !! Καλά, όταν έχω χαρά και τον αγκαλιάζω, τον πνίγω άνετα !!! χααχαχ

 

20160625_163059

Εύχομαι όλοι εσείς που έχετε δεσποτικά ζώα, να τα προσέχετε για όσο τα έχετε αλλά και για εσάς που σκέφτεστε να αποκτήσετε.. αρχικά κάντε μία βόλτα από φιλοζωικές και δείτε για αδέσποτα και αφού επιλέξετε να θυμάστε… Δεν είναι κουκλάκια, είναι ζωντανά και θέλουν αγάπη, φροντίδα και πολλές πολλές φορές τουαλέτα !!!!!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*